DADAŞLAR SERİ PEŞİNDE

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligin 5’inci haftasında Arsinspor’la başlayan ve Diyarbakırspor deplasmanında devam eden galibiyet serisini sürdürmek istiyor

19 Ekim 2012 Cuma 09:17
DADAŞLAR SERİ PEŞİNDE

Büyükşehir Belediyespor, ligin 5’inci haftasında Arsinspor’la başlayan ve Diyarbakırspor deplasmanında devam eden galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Diyarbakırspor deplasmanından 3 puanla dönen Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde ligde 16’ıncı sırada bulunan Elazığ Belediyespor’u ağırlayacak. İlk deplasman galibiyetini alarak puanını 11’e çıkaran ve lig sıralamasında 7’inciliğe yükselen mavibeyazlı ekibin Elazığ Belediyespor maçındaki tek hedefi üç puan.

Hedef iki maçta 6 puan
Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan, ilk üç maçında sadece 4 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Büyükşehir Belediyespor, ligin 5’inci haftasında Arsinspor’la başlayan ve Diyarbakırspor deplasmanında devam eden galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Elazığ Belediyespor maçının ardından ligin son sırasında bulunan ve averaj takımı görüntüsü veren Mardinspor deplasmanına gidecek olan mavibeyazlı ekip, iki maçtan 6 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

İç sahada başarılılar
Kendi evinde oynadığı Maltepespor maçında 1-1’ilk sonuçla bir puan alabilen Büyükşehir Belediyespor, Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Çorum Belediyespor maçından 2-0 Arsinspor maçından da aynı skorla 2-0 ayrılmıştı. İç sahada oynadığı üç maçtan 7 puan alan Mavibeyazlılar, Elazığ Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmaları halinde, kendi evinde en çok maç kazanan dört takım arasına girecek.

Büyükşehir'in deplasman fobisi
Erzurum’daki maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Büyükşehir Belediyesi geçen hafta oynadığı ve 1-0 kazandığı Diyarbakırspor maçıyla deplasman fobisini yenmiş bir görüntü verdi. Deplasmanda oynadığı Gümüşhanespo maçından 0-0’lik beraberlik, Kocaelispor maçından ise 3-2 yenilgiyle ayrılan Büyükşehir Belediyespor, Elazığ Belediyespor maçından sonra oynayacağı Mardinspor maçında deplasmandan galip ayrılmak peşinde. Kendi evinde oynadığı 3 maçta beş gol atabilen, 1 golü de kalesinde gören Mavibeyazlı ekip deplasmanda ise sadece 3 golü kalesinde buldu. Elazığ Belediyespor ise attığı 3 gole karşılık 11 golü kalesinde görerek ligin averajı en kötü üç takımı arasına girdi.

Elazığ 16’ıncı sırada
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda karşılaşacağı Elazığ Belediyespor’un ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Oynadığı 6 maçta sadece kendi evinde oynadığı Isparta Emrespor maçında 3-3 berabere kalarak bir puan alabilen ve ligde 16’ıncı durumda bulunan Elazığ Belediyespor ligin en zayıf takımları arasında yer alıyor.

Elazığ'ın maç karnesi
Sancaktepe Belediye Spor 1-0 Elazığ Belediyespor
Elazığ Belediyespor 0-1 Keçiörengücü
Oyak Renaultspor 1-0 Elazığ Belediyespor
Elazığ Belediyespor 3-3 Emrespor
Altınordu A.Ş. 3-0 Elazığ Belediyespor
Elazığ Belediyespor 0-2 Darıca G.Birliği

7.hafta maçları
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup bu hafta zorlu maçlara sahne olacak. Lig lideri Altınordu lig dördüncüsü Kahramanmaraşspor’la kendi evinde karşılaşırken, ligin iddialı takımları arasında bulunan ve 3’üncü sırada bulunan Keçiörengücü deplasmanda Yimpaş Yozgatspor A.Ş. karşısına çıkacak. Ligde ikinci sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği ise kendi evinde Mardinspor ile oynayacak. Büyükşehir Belediyespor’un üstünde bulunan 12 puanlı Oyak Renaultspor evinde 13 puanlı Sancaktepe Belediye Spor ile karşılaşırken, Büyükşehir Belediyesporla aynı puana sahip olan ve ligde 8’inci durumda yer alan Gümüşhanespor 4 puanla 14’üncü durumdaki Arsinspor’u ağırlayacak.

Maç programı
Erzurum B.Belediyesi Spor -Elazığ Belediyespor, Emrespor-Beylerbeyispor, Çorum Belediyespor-Kocaelispor, Darıca G.Birliği-Mardinspor, Altınordu A.Ş.-K.Maraş Belediyespor, Oyak Renaultspor-Sancaktepe Belediye Spor, Gümüşhanespor-Arsinspor, Maltepespor- Diyarbakırspor, Yimpaş Yozgatspor A.Ş.-Keçiörengücü

Editör

Son Güncelleme: 19.10.2012 10:24
Anahtar Kelimeler:
Dadaşlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.