DADAŞ KIZLARDAN FARKLI GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu, Bayan Ligi dün yapılan müsabakalarla yeni sezonu açtı. Bir yıl aradan sonra lige yeniden katılan Erzurum Albayrakspor ilk karşılaşmasında A.S.P Siirtspor’u 5-1 yendi.

05 Kasım 2012 Pazartesi 18:04
DADAŞ KIZLARDAN FARKLI GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu kadın ligi 2. Lig 8. Grup’da mücadeleye başlayan Erzurum Albayrakspor ilk karşılaşmasından farklı galibiyetle çıktı. Kazım Karabekir Stadı’nın yanında bulunan sentetik sahada ki karşılaşmaya çok sayıda kadın ve erkek taraftar izledi. Cihat Çelikdağ’ın düdük çaldğı maçı Erzurum ekibi 5-1 kazandı. İlk yarıyı Hacer ve Hatıra’nın golleriyle 3-0 kapatan mavi-beyazlılar ikinci yarıda Elif’in attığı gollerle maçı 5-1 kazandı. Erzurum Albayrakspor teknik direktörü Alparslan Topçu yaptığı açıklamada, “Katıldığımız ligin iddialı ekiplerinden biriyiz. Bu günde farklı bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

 

Editör

Son Güncelleme: 05.11.2012 21:05
Anahtar Kelimeler:
Albayrakspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.