BÜYÜKŞEHİR'E 4 TAKVİYE

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te yaptığı kamp ile sürdürüyor.

15 Ocak 2013 Salı 13:27
BÜYÜKŞEHİR'E 4 TAKVİYE
Devre arasında 4 yeni transfer gerçekleştiren mavi beyazlılar Nazilli Belediyespor’dan kaleci Erhan Kırcı, Bursa Nilüferspor’dan forvet Kemal Akbaba, Ünyespor’dan orta saha oyuncusu Cihan Fatih Özdemir ve Fenerbahçe’den orta saha oyuncusu İsmail Aslan’ı kadrosuna dahil etti.

Erzurum Büyükşenir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek, yapılan yeni transferlerle kadronun güçlendirildiğini belirterek, Antalya’da sürdürülen hazırlıkları hafta sonu tamamlayarak Maltepespor maçı için Cumartesi günü İstanbul’a geçeceklerini söyledi.

Hedeflerinin ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Gümüşenek, Antalya’da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, şampiyonluk hedefine ulaşmak için ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyacaklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 15.01.2013 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
konuk 2013-01-15 16:41:38

takımın sitesinde yer alan habere göre olağan genel kurul toplantısı varmış perşembe günü acaba bu durumla ilgili haber yapabilir misiniz? neden genel kurula gidiliyor?

Avatar
misafir 2013-01-15 15:40:08

transfer tamamen bitti mi yoksa bir tane daha futbolcu alınır mı ?