BÜYÜKŞEHİR ÜÇ PUAN İÇİN HAVALANIYOR

Büyükşehir Belediyespor, ligin 16.haftasında karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçı için bugün İstanbul’a uçuyor.

15 Aralık 2012 Cumartesi 11:10
BÜYÜKŞEHİR ÜÇ PUAN İÇİN HAVALANIYOR

Nurullah PALA'nın haberi
Büyükşehir Belediyespor, geçen hafta kaybettiği iki puanı bu hafta sonu telafi etmek istiyor. Mavi-beyazlı takım üç puan parolası ile bugün havayolu ile İstanbul’a giderek Darıca  maçı için kampa girecek. Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ve grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir, Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde yaptığı çalışmaları tamamladı. Yarın saat 13.30’da Gebze Stadı’nda Darıca Gençlerbirliği ile üç puan mücadelesine çıkacak olan Mavi-beyazlılar, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Teknik Patron Güngör’de hafta başından beri mutlak galibiyet parolası ile İzmit deplasmanına hazırlandıklarını söyledi.

MAÇ GEBZE STADI’NDA
Erzurum ekibinin Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı zorlu maç öncesinde Erzurum taraftarının potansiyelini düşünen Darıca Gençlerbirliği yönetimi harekete geçti. Darıcalı yöneticiler, Erzurum taraftarının maça yoğun bir ilgi göstereceğini tahmin ederek, maçın oynanacağı stadın değişmesi için TFF’ye başvurdu. TFF yetkilileri bu teklife olumlu bakarak, maçın Gebze Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı. Çünkü Gebze Stadı’nın tribünleri, Darıca Stadı’na göre daha büyük ve daha çok seyirci kapasitesine sahip. Lider Darıca Gençlerbirliği ile Büyükşehir Belediyespor maçında iki takımda yarın dolu tribünler önünde maç yapmış olacak.

BÜYÜKŞEHİR ÜÇ EKSİKLE GİDİYOR
Hafta başından beri GHSİM tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Teknik Patron Taşkın Güngör yönetimindeki Erzurum Büyükşehir Belediyespor, üç eksikle Darıca deplasmanına gidiyor. Erzurum ekibinde sakatlığı bulunan kaleci Lokman Atakol ile yönetimden izin alarak memleketlerine giden Emrah İnanç ve Musa Ballı maç kadrosunda yer almayacak. Mavi-beyazlı takım, yarınki Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde üç puan almayı planlayan Mavi-beyazlı takımda üç futbolcunun dışında eksik oyuncunun bulunmaması teknik heyeti umutlandırıyor. Teknik direktör Taşkın Güngör, “Yarın Darıca Gençlerbirliği ile zorlu bir maç oynayacağız. Kendimize güveniyoruz. Çetin maçın sonunda puan yada puanlar alarak ilimize dönmek istiyoruz” dedi.

LİDERİN MAÇI TOPUZ’UN
TFF bu hafta sonu oynanacak olan 16. Hafta maçlarının hakemlerini ve haftanın programını açıkladı. Bugün ligde tek maç oynanacak. Saat 13.30 Kahramanmaraş Belediyespor ile Elazığ Belediyespor, Tolga Şinoforoğlu yönetiminde Kahramanmaraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ligde yarın oynanan olan ve haftanın maçı olarak değerlendirilen Darıca Gençlerbirliği-Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını Çetin Topuz yönetecek. Maç saat 13.30’da Gebze Stadı’nda oynanacak.  Haftanın diğer maçlarının programı şöyle: 13.30 Altınordu-Maltepespor: Gökhan Güneşer
13.30 OYAK Renault-Çorum Belediyespor: Osman Yiğit Uzer, 13.30 Keçiörengücü-Kocaelispor: Caner Ak, 13.30 Beylerbeyi-Diyarbakırspor: Murat Erdoğan, 13.30 Emrespor-Gümüşhanespor: Erhan Sönmez, 13.30 Sancaktepe Belediyespor-Arsinspor: Cihan Burgan, 13.30 Yimpaş Yozgatspor-Mardinspor: Burak Şeker

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2012 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.