BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDI

Erzurum, Gümüşhane, Kahramanmaraş Belediyespor ve Sancaktepe arasında yaşanan ilk beşe girme savaşı tüm hızıyla sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dün kendi açısından hayati önem taşıyan maçta OYAK Renaultspor’a 1-0 mağlup olarak beşinci sıradaki yerini yeniden Gümüşhane’ye kaptırdı.

07 Nisan 2013 Pazar 22:04
BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDI
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Play Off’a yükselme mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor dün deplasmanda Bursa OYAK Renaultspor ile karşı karşıya geldi. Erzurum ekibi, OYAK’lı Hüseyin Civelek’in 61. Dakikada  attığı golle 1-0 mağlup olarak sahada altın değerinde üç puan bıraktı. Bursa deplasmanında taraftarının desteğine rağmen maçı kaybeden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, beşinci sıradaki yerinden de oldu. Gümüşhane, Sancaktepe ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak gol averajı ile beşinci sıraya yükseldi.

Belediyespor fırsat tepti
Dün deplasmanda Bursa OYAK Renaultspor ile karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligin 30. Haftasında, sahada altın değerinde üç puan bırakarak avantaj tepti. Teknik Patron Taşkın Güngör, dünkü maçta da Keçiörengücü maçındaki ilkonbiri sahaya sürdü.  savunmanın başarılı isimlerinden Fatih Gültekin ile orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü ve Fatih Arat yedek kulübesinde oturdu. Ekrem Sütçü ve Fatih Arat oyuna 46. Dakikada dahil olurken, maçta Taşkın Güngör’ün son değişikliği Cihan Fatih Özdemir oldu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un kalabalık bir taraftar topluluğu OYAK karşısında destekledi. Maça Büyükşehir Belediyespor Erhan Kırcı , İsmail Türkaslan, Erdinç Pekgöz, Zafer Doğan,  Muhammet Emin Bakan, Muhammet Fettahoğlu, Oktay Gümüş, Ahmet Baykal,  Samet Altuntaş, Güner Okay ve Kemal Akbaba’dan oluşan ilk onbirle sahaya çıktı. 
Ev sahibi OYAK Renaultspor ise, İbrahim, Semih, Mesut Gün,  Mesut Özgür, Caner, Fatih, Hüseyin, Gengizhan, Emre, Mert Hakan, Mustafa ilk onbiri  ile mücadele etti.
TOPLU SONUÇLAR
OYAK Renault- Erzurum BŞ.BLD: 1-0
Beylerbeyispor- Çorum BLD: 3-0
Sancaktepe BLD- Gümüşhane: 0-0
Isparta Emre- D.Gençlerbirliği: 1-2
Elazığ BLD- Diyarbakırspor: 3-0
Mardinspor- Arsinspor: 0-4
K.Maraş BLD- Kocaelispor: 1-3
Keçiörengücü- Maltepespor: 2-0
Altınordu- Yimpaş Yozgatspor: 2-0

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2013 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.