BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA DEPREM…

Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Büyükşehir Belediyespor Kulübü As Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

18 Aralık 2012 Salı 09:15
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA DEPREM…

 
3.Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetiminde  istifa şoku yaşanıyor. Saim Özakalan’ın başkanlık yaptığı yönetim kurulunda As Başkan olarak başarılı bir grafik çizen Ahmet Metin Karadayı, dün akşam saatlerinde istifa ettiğini açıkladı. Ahmet Metin Karadayı, istifa gerekçesini açıklamazken, genç işadamının aldığı bu karar, mavi beyazlı kulüpte soğuk duş etkisi yaptı. İstifasını kulübe bildiren Ahmet Metin Karadayı’nın bundan sonra ne tür bir yol izleyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Saim Özakalın başkanlığındaki Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetimi Ahmet Metin Karadayı’nın istifasını önümüzdeki günlerde görüşecek.

Editör

Son Güncelleme: 18.12.2012 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
heseyin pehlivan 2012-12-18 21:49:46

erzurum sporu bir an bir üs sıralara çıkarsınlar