BÜYÜKŞEHİR 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYOR

Spor Toto 3. Ligi 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

16 Ocak 2013 Çarşamba 11:30
BÜYÜKŞEHİR 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYOR
Belek’te kamp yaptığı otelde günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanan mavi beyazlılarda hedef ikinci yarıda en az puan kaybı yaşayarak şampiyonluk hedefine ulaşmak. Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde Antalya’da güç depolayan Büyükşehir Belediyespor ikinci yarının ilk maçında hafta sonunda İstanbul’da Maltepespor ile karşı karşıya gelecek.

Antalya kampının son derece verimli geçtiğini dile getiren Teknik Direktör Güngör, Maltepespor karşısında alacakları galibiyet ile ikinci yarıya 3 puanla başlamak istediklerini belirterek, devre arasında yapılan 4 yeni transfer ile kadrolarını güçlendirdiklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

Cumartesi günü Antalya kampını tamamlayarak Maltepespor maçı için İstanbul’a geçeceklerini ifade eden Güngör, Pazar günü oynayacakları maçın ardından Erzurum’a döneceklerini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 16.01.2013 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.