BRONZA VURDU, SIRA ALTINDA

Erzurum Tunçkılıçsporlu 69 kilodaki Milli boksör Osman Aydın, Ermenistan’da yapılan Gençler Dünya Boks Şampiyonasında bronz madalyayı garantiledi. Erzurum’un bokstaki gururu Osman Aydın, şimdi finale çıkıp altın madalya alma mücadelesi verecek.

05 Aralık 2012 Çarşamba 10:52
BRONZA VURDU, SIRA ALTINDA


Nurullah PALA haberi...
Erzurum Tunçkılıçsporlu Milli boksör Osman Aydın 69 kiloda dünya şampiyonluğuna koşuyor. Milli gururumuz, Ermenistan’da yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası’nda ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Çeyrek final maçlarını başarı ile geçip, bronz madalya almayı garantileyen Osman Aydın şimdi altın madalya mücadelesi verecek. Genç Milli Takım Baş Antrenörü Cahit Himoğlu yönetiminde 69 kiloda Ringe çıkan Osman Aydın, rakiplerini tek tek geçip, adını yarı finale yazdırdı. Bronz madalyayı garantileyen Milli boksör Osman Aydın, şimdi yarı finalden finale yükselip, altın madalya kazanma mücadelesi verecek.
TÜRKİYE ADINA TEK FİNAL ŞANSI YAKALAYAN BOKSÖR
Erzurumlu Milli Boksör Osman Aydın, Genç Milli takım forması altında Ermenistan’da final şansı yakalayan tek sporcu olarak tüm boks camiasının ve Türkiye’nin gururu oldu. Tunçkılıçspor’da boks yaşantısını sürdüren Osman Aydın’ın madalyayı garantilemesi büyük bir sevinç yarattı. Erzurumlu boksör, “Hedefim yıldızlarda elde ettiğimiz dünya ikinciliğini gençlerde altın madalyaya dönüştürmek, bunun için ringe çıkacağım. Bana güvenenleri, Antrenörlerim Cahit Himoğlu ve Ayhan Tunçkılıç’ı mahcup etmemek için savaşacağım. Altın madalya için kendime güveniyorum” dedi.
DÜNYA İKİNCİSİ OLMUŞTU
Milli boksör Osman Aydın Temmuz 2011’de Kazakistan’ın Başkenti Astana’da yapılan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda ülkemize gümüş madalya kazandırmıştı. Tunçkılıçspor Kulübü Başkanı Sinan Tunçkılıç, Osman Aydın’ın Ermenistan’da Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanacağına inandığını söyledi. Tunçkılıç, “İnanıyorum ki, Osman altın madalyayı kazanıp Ermenistan’da Türkiye’nin bayrağını göndere çektirip, İstiklal Marşı’nı okutacak” diye konuştu. Genç Milli Boks Takımının Erurumlu Baş antrenörü Cahit Himoğlu ve yardımcısı Ayhan Tunçkılıç da Altın Madalya için şimdiden Osman Aydın’a güvendiklerini söyledi. Osman Aydın Yarı Final Müsabakasına bugün çıkacak.
Bu arada Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Milli boksör Osman Aydın’ın 69 kiloda Bronz Madalyayı garantilemesinden memnunluk duyduğunu belirterek kendisine altın madalya konusunda da güvendiklerini belirtti. Çintimar, Milli boksöre başarı dileğinde bulundu.
 

Editör

Son Güncelleme: 05.12.2012 10:54
Anahtar Kelimeler:
BRONZA VURDUSIRA ALTINDA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.