BOKS ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Türkiye Boks Federasyonu başkanlığı 2012 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası açılış seremonisi yapıldı.

27 Kasım 2012 Salı 11:10
BOKS ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Muhiddin YAZICIOĞLU
Erzurum’da Türkiye Boks Federasyonu başkanlığı 2012 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Ferdi Boks Türkiye Şampiyonası 52 ilden 374 sporcu, 41 hakem, 150 antrenör, 140 idareci ve 100 federasyon görevlisinin katılımıyla Kazım Karabekir Spor Salonu'nda başladı. Organizasyonun Erzurum için öneminden bahseden Türkiye Boksa Federasyon Başkanı Eyyüp Gözgeç, ''Erzurum'a şampiyona nedeniyle sporcu, antrenör ve ailelerin bulunduğu yaklaşık bin kişi bir hafta siz Erzurumluların misafiri olacak.  Türkiye'nin Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda başarılı olan en iyi boksörleri Erzurum'da ringe çıkacak. Böyle bir organizasyonun şehrinizde olması Erzurum’un tanıtımı ve ekonomiye katkısı bakımından yararlı olacaktır” diye konuştu. Erzurum bir spor kenti olduğunu belirten Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, “ Hem kış sporları için hem de geleneksel sporlar için ulusal ve uluslararası müsabakalara artık imza atıyoruz.  Erzurum bu işin merkezi olmasında federasyonlarımızın ve Spor Bakanlığımızın emeği büyüktür” dedi. Organizasyonun başarılı geçmesini temennisinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “ Spor kenti olan şehrimizde,  Türkiye için önemli spor dallarından biri olan bloksun yapılması çok önemli. Yarışmaya gelen sporcularımıza başarılar diliyorum ” şeklinde konuştu. Organizasyonun Erzurum’a yakışır şekilde olduğunu söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak; “ Erzurum spor kenti bakımından artık dünya çapında bir şehir oldu. Çeşitli illerden gelen misafirlerine Erzurum güzel şekilde misafir perverliğini gösterecektir” dedi.

 

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2012 11:14
Anahtar Kelimeler:
Türkiye Boks Federasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.