BİLET KUYRUĞU SAHURDAN BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında Erzurum’da 12 Ağustos 2012 tarihinde Pazar günü oynanacak derbi maç için bilet satışı bugün saat 11. 00’da başlayacak.

09 Ağustos 2012 Perşembe 10:42
BİLET KUYRUĞU SAHURDAN BAŞLADI
Bilet satışının başlamasına saatler kala Erzurum’da taraftarlar kilometrelerce uzunluğunda bilet kuyruğu oluşturdu.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen TFF Süper Kupa maçı, 12 Ağustos Pazar günü saat 20.55'te Yeni Erzurum Stadyumunda oynanacak. Maçın biletleri bugün saat 11. 00 itibariyle satışa sunulacak. Biletlerin satışının saatler öncesinde Erzurum’da bilet almak için taraftarlar Yeni Erzurum Stadı'ndaki Biletix Galatasaray ve Fenerbahçe gişesinin önünde kilometrelerce uzunluğunda kuyruk oluşturdu. İftarı bile bilet kuyruğunda yapan taraftarlar, “Takımımıza can feda. İftarı da burada yaptık, sahuru da. Bu maç kaçmaz. Saatler öncesinden bilet alabilmek için bu kuyruktayız.” Diye konuştular.
Her taraftarın en fazla 2 adet bilet satın alabileceği belirtilerek gişe satışları, bilet kalması durumunda Cuma günü de devam edecek.
Öte yandan Erzurum polisi iki takım taraftarları arasında olumsuz hadiselerin yaşanmaması için geniş güvenlik tedbiri aldı.

Editör

Son Güncelleme: 09.08.2012 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.