Ben var yarın geliyor

Ali Demirhan defterini kapatan ve 18 Haziran tarihinde seçilecek yeni başkan ve yönetim ile TFF 1 ligine merhaba diyecek olan BB Erzurumspor’da transferde işler yolunda gidiyor.

admin
admin
13 Haziran 2017 Salı 10:40
Ben var yarın geliyor
Vedat REFAYELİ
Geçen sezon ara transferde takıma katılan ve başarılı futbolu ile taraftarın gözbebeği haline gelen Brezilyalı Mert Nobre ile mavi-beyazlılar dün masaya oturdu. Bu sezon da Erzurum’da oynamayı arzulayan Nobre, transfer görüşmesi için As Başkan Zafer Aynalı’ya Pazar akşamı mesaj geçti ve ‘’Yarın (Pazartesi) sabah saat 09.30’da ben geliyor!’’ dedi. Nobre ile masaya oturan yönetim, futbolcunun istediği fiyatta biraz indirim istedi. Ben bu yazıyı yazarken Nobre ile yöneticiler masadaydı, anlaşma da olduysa Nurullah Pala illa ki spor sayfasında sizleri bilgilendirir. . Bu arada, iç transferle ilgili aldığım sıcak bir bilgiyi de sizinle paylaşayım. Evren, Alişan, Mehmet Yeniler, Sinan Morgül, Mehmet Ilıman, Savaş Taga, Mehmet Albayrak, Kemal Tokak, Mustafa Kayabaş, İlker Günaştan ve Eslem yeni sezonda yok. Menajer Mustafa Soley ile de yollar ayrıldı. Teknik direktör Kemal Kılıç, Çarşamba günü Erzurum’a elinde bir liste ile gelecek ve alınmasını arzuladığı isimleri yönetime sunacak. Transferlerde kesinlikle menejer kullanılmayacak! Başkanlık için henüz bir isim yok, ancak hem başkanlık için ismi geçen ve benim açından halen daha en kuvvetli başkan adayı olan Ünsal Kıraç ve hem de As Başkan Zafer Aynalı, 25 kişilik yeni yönetimde olacak. 18 Haziran’daki kongrede toplam 370 delege oy kullanacak. Yeni başkan için her şey Mehmet Sekmen’in iki dudağının arasında.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HANGİSİ DOĞRU 2017-06-13 11:25:32

O zaman gazetepusula yanlış bilgi aktarıyor okurlarına .Dün çıkan haberin birinin içeriğinde şu cümle yer alıyordu :Dış transferde iki yıldız futbolcuyla prensipte anlaşıldı deniliyordu.Burda ise Hoca çarşamba günü listesini verecek diyor.