BELEDİYESPOR’DA HEDEF 6 PUAN

Hafta sonu grup lideri Darıca Gençlerbirliği deplasmanına gidecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da hedef 3 puan. Teknik direktör Taşkın Güngör, ligin kalan iki maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

14 Aralık 2012 Cuma 10:45
BELEDİYESPOR’DA HEDEF 6 PUAN

Furkan NEHRİ'nin haberi

Sportoto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, pazar günü Kocaeli ekiplerinden grup lideri Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Hazırlıklarına Kazım Karabekir Stadyumu’nun yanında bulunan sentetik sahada devam eden mavi beyazlılar deplasmandan 3 puanla dönerek Altınordu beraberliğinin telafisini yapmak istiyor. İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenman dar alanda çift kale maçı ile devam etti. Keyifli geçen idmanı izleyenler arasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un yöneticileri de vardı. Darıca deplasmanı ile ilgili konuşan Teknik Direktör Taşkın Güngör,” Son iki maçımızda çok iyi oynamamıza rağmen maalesef sonuca yansıtamadığımız karşılaşmalar oldu. Şimdi önümüzde Darıca deplasmanı var. İnşallah yenerek 3 puanın sahibi oluruz. Karşımızda lider olan, iyi bir kadrosu olan, kendi evinde namağlup olan bir takım var. Her şeyin bir ilki vardır bizde bu ilki yaparak Darıca’yı kendi evinde mağlup etmek istiyoruz. Ama futbolun gereğini yerine getirerek karşımıza çıkan her türlü sonuca da razı olacağız. Bu oyunun üç sonuçlu olduğunu bilen insanlarız” diye konuştu. Takımın son haftalardaki performansını çok beğendiğini söyleyen Taşkın Güngör, “Erzurum Büyükşehir Belediyespor oyunsal anlamda rakiplerine her anlamda üstünlük sağlayan, yenmek için her şeyi yapan, tüm özverisini ortaya koyan bir takım haline geldi. Oyun sisteminin oturması anlamında çok memnunum. Özellikle son 5 hafta takımda müthiş derecede gelişme söz konusu. Hem fiziksel hem taktiksel olarak iyi noktada bulunuyoruz. İlk yarının bitmesine son iki hafta kaldı. İki maçtan da hedefimiz 6 puan ama bazen masa başında hedefledikleriniz tutmayabiliyor fakat herkes şuna inanmalı ki hepimiz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

Kaleci İlker’e özel idman 

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Lokman Atakol’un sakatlığından dolayı yerine geçecek olan İlker, takımdan ayrı olarak özel idman yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un kaleci antrenörü Abdullah Gerz ile birlikte taktik çalışması yapan genç kaleci İlker, Darıca deplasmanında mavi beyazlıların kalesini koruyacak. Kaleci Antrenörü Abdullah Gerz, “ İlker bizim için çok önemli bir kaleci. Şu an performansından memnunuz. Hafta sonu oynayacağımız maçta da elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.12.2012 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.