BELEDİYESPOR’DA FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU

Pazar günü kendi evinde ligin ilk maçında Sandıklı Elibolspor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da futbolcuların forma numaraları da belli oldu. Bu sezon 10 numaralalı formayı Kemal Akbaba, 25 numaralı formayı da Fatih Gültekin giyecek.

29 Ağustos 2013 Perşembe 11:52
BELEDİYESPOR’DA FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU
Nurullah PALA - ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da futbolcuların 2013-2014 sezonunda giyeceği forma numaraları belli oldu. Pazar günü ligin ilk maçında kendi evinde Sandıklı Elibolspor ile karşılaşacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da 28 kişilik kadroda futbolcuların maçlarda giyecekleri formalarda taşıyacakları numalarda belli oldu. Mavi-beyazlı takımda futbolcuların forma numaraları kulüp tarafından Futbol Federasyonuna bildirildi. 1 numaradan 99 numaraya kadar yer alan rakamlarda futbolcular çeşitli numaraları benimserken, 9 numaralı formayı hiç bir futbolcunun almadığı gözlerden kaçmadı.
25 numaralı forma kaptan Fatih’in
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da, futbolun büyülü rakamı olan ve her futbolcunun hayalindeki numara olan 10 numarayı bu sezon ikinci kaptan Kemal Akbaba sırtında taşıyacak. Golcü futbolcu maçlara 10 numaralı forma ile çıkacak. Erzurum’un plakası olan 25 numaralı formayı ise bu sezon takım kaptanlığı görevine de getirilen Fatih Gültekin taşıyacak. Fatih Gültekin’in Erzurum’un plakası olan 25 numaralı forma ile sahaya çıkacağı için gururlu olduğu öğrenildi.
Haluk ikizi Halil’in numarasını kaptı
Erzurumspor’da forma giydiği yıllarda taraftarın sevgilisi olan Halil Zeybek’in 7 numaralı formasını bu kez  ikiz kardeşi olan Haluk Zeybek aldı. Haluk maçlara 7 numaralı forma ile çıkacak. Mavi-beyazlı takımda bu sezon futbolcular şu numaraları taşıyacak: kaleci Hüseyin Daş (1 numara), İlker Günay(53 numara),Hamdi Çavuşoğlu(93 Nurama),  Erdinç Pekgöz(4 numara), Güneş Can Görgülü(5 numara), Haluk Zeybek(7 numara), Furkan Dumlu(8 numara), Kemal Akbaba(10 numara), Sefer Sever(11 numara), Abuzer Gaffar Toplu(14 numara), Muhammet Fettahoğlu(15 numara), Mustafa Özkaya(17 numara), Hakan Çakır(19 numara), Ozan Arif Önal(20 numara), Fatih Gültekin(25 numara), Emrah Çalışlar (33 numara), Ekrem Sütçü(34 numara), Güner Okay(35 numara), Mustafa Olcaytu Ergen(44 numara), Fatih Arat(77 numara), Murat Güler(94 numara), İsmail Türkaslan(99 numara), Sebahattin Genç (6 numara), Ünsal Küçükler (96 numara), Furkan Çağlın(57 numara), Serhad Kaya(3 numara)

Editör

Son Güncelleme: 29.08.2013 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa özçelik 2013-09-01 15:02:08

sa. acaba kardelen tv yine maçları canlı yayınlayacakmı tşkler (EDİTÖR: İÇ SAHA MAÇLARI YAYINLANACAK)