BELEDİYESPOR’A HAKEM FRENİ

Dün deplasmanda Maltepespor ile karşı karşıya gelen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, sahadan 2-1 yenik ayrılarak liderlik şansını yitirdi. Maçın hakemleri gösterdikleri yanlı tutumla Mavi-beyazlıları çileden çıkarırken, mağlubiyetin hazırlayıcısı oldular.

21 Eylül 2013 Cumartesi 20:03
BELEDİYESPOR’A HAKEM FRENİ
Nurullah PALA
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluğu hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Maltepespor’a 2-1’lik sonuçla boyun eğdi. Erzurum ekibi özellikle hakemlerin hatalı kararları sonrasında altın değerinde üç puandan olarak liderlik şansını değerlendiremedi. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanan maçta, hakemlerin takdir haklarını hep ev sahibi takımdan yana kullanması sonucu maçı kaybetti. Karşılaşmanın 5.dakikasında Ethem’in attığı golle ev sahibi Maltepespor, 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 49. Dakikasında sahneye çıkan kaptan Fatih Gültekin, takımı adına 1-1’lik eşitliği sağlayan golü attı. Maçın 86. Dakikasında Maltepesporlu Muzaffer Özkaya attığı golle ev sahibi takımı 2-1 öne geçirdi. Maçın son anlarında Erzurum’un baskısı sonuç getirmeyince, karşılaşma 2-1 Maltepespor’un üstünlüğü ile sona erdi.
HAKEMLER ÇİLEDEN ÇIKARTTI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dün deplasmanda oynadığı Maltepespor maçında adeta hakemlerin gazabına uğradı.Maçın orta hakemi Mehmet Güven ile yardımcıları Murat Emin Özşakrak ve Kürşad Reyhanlıoğlu’nun kararları Mavi-beyazlı yöneticileri ve taraftarları çileden çıkarttı. Hakemlerin kararları tribünlerdeki Erzurumlulara saç baş yoldurttu. Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler, “El insaf, hakemlerin bu yönetimi ile bu sahadan maç kazanmak mucize olurdu. Hakem hataları ile maç kaybettik ve Erzurum’a üzgün dönüyoruz” diye konuştu. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor İlker, Emrah, Fatih, Okan, Hakan, Güneş Can, Ekrem, Mustafa, Sefer, Haluk ve  Kemal ilk onbiri ile çıktı. Maçı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçüklerde izledi.

Editör

Son Güncelleme: 21.09.2013 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taş üsti 2013-09-22 12:34:49

gol değil taş üstiydi he.