BB ERZURUMSPOR ŞAMPİYON GİBİ…

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Maltepespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha kayıpsız döndü. Erzurumspor Maltepe deplasmanından da galibiyetle dönerek, şampiyonluk vizesini büyük ölçüde aldı.

admin
admin
10 Nisan 2016 Pazar 18:28
BB ERZURUMSPOR ŞAMPİYON GİBİ…
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Maltepespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha kayıpsız döndü. Erzurumspor Maltepe deplasmanından da galibiyetle dönerek, şampiyonluk vizesini büyük ölçüde aldı.
Erzurumspor sahasında oynar gibi yoğun Dadaş tezahüratlarıyla başladı maça. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısı da orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Erzurumspor önce bir puanı garanti eden bir oyun sergiledi. Beklenen gol 90 artıda, sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan Fahri Tatan’ın yerine oyuna giren Hüseyin Cihan Avcu’dan geldi. 90 artıdaki müthiş frikik golü mavibeyazlı coşkuyu ateşlerken, Maltepespor’u da play off yolundan düşürdü.
BB Erzurumspor taraftarı yine tribünde ve yine takımını motive eden güçtü. Karşılaşmanın başlamasından sonuçlanmasına kadar sürekli tezahüratta bulunan, takımın oyundan düştüğü dakikalarda futbolcuları ateşleyen mavibeyazlı taraftar, galibiyette en etkili faktördü. Dadaşlar maç sonunda da takımı çağırarak şampiyon sloganı attı ve tur için motivasyon kazandırdı.
BB Erzurumspor taraftarının fair playlik yaklaşımına rağmen, Maltepespor taraftarı kelimenin tam manasıyla çirkeflik sergiledi. Maltepespor taraftarı karşılaşmanın 70’inci dakikasında olay çıkardı. Erzurumspor taraftarının bulunduğu tribünlere yürüyen, sahaya patlayıcı madde atan taraftarlar, karşılaşmanın 6 dakika durmasına yol açtı.
Erzurumspor, 16’ıncı deplasman maçında 8’inci galibiyetini aldı. Sezonun ikinci yarısında sahasındaki tüm maçlarını kazanan mavibeyazlı ekip  deplasmanda ise 3’üncü kez galip geldi. 16 dış saha maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgisi bulunan mavibeyazlılar, dış saha maçlarında Maltepe Maçı ile 23’üncü golünü kazandı, kalesinde 15 gol gördü ve 26 puan kazandı.
MAÇIN KARNESİ
STAT: Maltepe Hasan Polat
HAKEMLER: Ali Adıgüzel xx, Necdet Çelik xx, Fahri Dere xx
MALTEPESPOR: Engin Olgun xx, Uğur İmir xx, Resul Timurlenk xx, Ahmet Gökhan Güney xx, Muzaffer Özkaya xx, Eren Can Özçelik xx, Ahmet Teker xx (Taha Evke dk. 81 x), Samet Eker xx, Savaş Yorulmaz xx, Oğuzhan Çeşmeli xx (Tugay Yıldırım dk. 58 x), Volkan Serim xx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Ahmet Altın xx, Doğan Can Otman xx, Mehmet Yeniler xx, Doğa İşeri xx, Fatih Gül xx, Fahri Tatan xx(Hüseyin Cihan Avcu dk. 74 x), Savaş Tağa xx (Murat Paluli dk. 88 x), Serdar Deniz xx (Ertan Koç dk. 65 x), Ferit Erişçi xx, Erhan Çelenk xx, Mehmet Albayrak xx
GOL: Hüseyin Cihan Avcu (dk. 90) (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)
SARI KARTLAR: Resul Timurlenk, Ahmet Teker, Uğur İmir (Maltepespor), Fahri Tatan Doğa İşeri (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2016 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.