BASKETBOL HEYECANI BAŞLADI

Yaklaşık 15 gün sürecek basketbol heyecanında 11 erkek, 8 bayan takımı şampiyonluk mücadelesi verecek.

20 Kasım 2012 Salı 18:00
BASKETBOL HEYECANI BAŞLADI

Furkan NEHRİ
Erzurum Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen liseler arası basketbol turnuvası dün yapılan maçlarla resmen başladı. Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu’nun spor salonunda yapılan turnuvaya 11 erkek ve 8 bayan takımı katıldı. Yaklaşık 15 gün sürecek olan turnuva heyecanı 4 Aralık salı günü yapılacak olan final müsabakalarıyla son bulacak. Toplam 19 takımın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda Erzurum’da şimdiye kadar yapılan en kapsamlı liseler arası basketbol organizasyonu olduğunu söyleyen Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, “Basketbolun Erzurum’da giderek yaygınlaşması liseler arası organizasyona da katılımlarla yansımıştır. Bundan dolayı çok mutluyuz. Katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Liseler arası basketbol turnuvasına katılan olan takımlar şöyle:
Erkekler: Erzurum Lisesi, Özel Aziziye Lisesi, Özel Bilkent Lisesi, Hacı Sami Boydak Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, 3 Temmuz Lisesi, Hüseyin Avni Ulaş Atatürk Anadolu Lisesi,Atatürk Endüstri Meslek Lisesi ve Hasan Basri İmam Hatip Lisesi.

Bayanlar: Erzurum Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, Nenehatun Kız Lisesi, Fen Lisesi, Emel Çatal Anadolu Lisesi, Özel Bilkent Lisesi,  Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi ve 3 Temmuz Lisesi.

Turnuvanın açılış maçında Erzurum Lisesi ile Özel Aziziye Lisesi karşı karşıya geldi. Baştan sona kadar sayı üstünlüğünü koruyan Özel Aziziye Lisesi karşılaşmayı 63-27 kazandı. 

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2012 18:42
Anahtar Kelimeler:
Basketbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.