Atletizm teşvik yarışları yapıldı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm Teşvik Yarışları yapıldı.

12 Ekim 2012 Cuma 09:16
Atletizm teşvik yarışları yapıldı

Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık başkanlığında yapılan yarışları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Şube Müdürü Murteza Cengiz, Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç ve okul yöneticileri de izledi. Küçükler,Yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar nefesleri kesti. Atletizm Tartan Pist ile 3 Binlik Buz Hokeyi Arena arasındaki mesafede yapılan yarışlara 350 dolayında öğrenci katıldı. Erzurum Merkez ve ilçelerden gelen sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen Okullar arası Atletizm Teşvik Müsabakalarında çok sayıda Erzurumlu atletizm hakemi görev yaptı. Nefesleri kesen yarışlarda Bin 200 metre minik kızlar, bin 500 metre minik erkekler, iki bin metre yıldız kızlar, üç bin metre yıldız erkekler, üç bin metre genç kızlar ve beş bin metre genç erkekler yarışları yapıldı. Küçük bayanlarda Maksut efendi İlköğretim Okulu’ndan Dilara Çavuş birinci olurken, Zozan Çavuş ikinci, Dilara Çevik üçüncü oldu. Bin 500 metre küçük erkekler yarışlarında Maksut Efendi İlköğretim Okulu’ndan Mehmet Karabağ birinci olurken, Enes Yazıcı ikinci oldu. Fatih Kanber ise üçüncü sıra yer aldı. Yıldız bayanlar İki bin Metre yarışlarında Yasemin Özdemir birinci olurken, Elanur Çavuş ikinci, Gül Didem Demir üçüncü oldu. Yıldız erkekler Üç bin metre yarışlarında İsmail Acar birinciliği elde ederken, Abdullah Canpolat ikinci, İsmail Yaşar üçüncü oldu. Liseli Genç Bayanlar Üç bin metre yarışlarında Spor Lisesi’nden Latife Güneş birincilik kürsüsüne çıktı. Telli Akar ikinci, Şengül Arslan üçüncü oldu. Liseli Genç Erkekler Beş bin Metre Yarışlarında Samet Özkorkmaz birinciliği kazandı. Muhammet Can Ağyürek ikinci, Cengiz Aktaş ise üçüncü oldu. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, yapılan yarışlara ilginin bir hayli yoğun olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.



Madalyalarına kavuştular
Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar sonrasında hemen madalya töreni düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile diğer yetkiler tarafından ilk altıya giren sporculara madalyaları verildi. Sporcuların ve davetlilerin alkışları eşliğinde madalyalarını alan atletler büyük bir sevinç yaşadı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurum olarak böylesi önemli bir teşvik yarışması düzenlemiş olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, yarışlara katılan tüm sporcuları, yöneticileri ve antrenörleri kutladı.Çintimar, PTT Spor Forması ile koşan minik atletlere de büyük bir ilgi göstererek, “PTT Spor benim spora başladığım ve büyük başarılar elde ettiğim bir kulüp, bu kulübün spor hayatımda ilk spor kulübü olmasından dolayı, bugün atletleri görünce duygulandım” dedi.



Editör

Son Güncelleme: 12.10.2012 10:42
Anahtar Kelimeler:
Atletizm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.