Malumunuz bu sezon 3. Lig için bir fırsat yılıydı. Palandöken Belediyespor kadrosunu koruyamadığı için o fırsat kaçtı.

Yani demem o ki, BAL’da grup şampiyonları direk 3. Lige çıkacak bu sezonun sonunda.

Görünen o ki, eğer Çayelispor hata yapmazsa 3. Lige bilet alan takım olacak BAL 10. Grupta…

***

Fırat Aymak, Yiğit Furkan Türkmen, Eren Özdemir, Alperen Karacan, Ahmet Eren Aksakal, Gürkan Varlık takımda sözleşmesi bulunan ve profesyonel olarak A Takım ile antrenmanlara çıkan ve zaman zaman müsabaka kadrosunda kendilerine kadroda yer bulan isimler.

***

Tabi bu gençlerin içinde kiralık oynayan isimler de var.

Haluk Hakan Baydan, Günay Yılmaz ve Enes aklıma gelen isimler.

***

Muhammed Emin Yavaş, Furkan Özhan, Yakup Kırtay, Fırat Şaşi, kaleci Rıdvan Oğuzhan Yağcı bu sezon A takımda kendisini kanıtlayan ve Hakan Hoca’nın gözüne giren oyuncular…

***

Tek kalemde o kadar genç oyuncunun ismini yazdım.

***

Durun!

Daha bitmedi.

U19 takımla harikalar yaratan oyuncular da var A Takımla idmanlara çıkan…

***

Emirhan Yımaz, Ömer Arda Kara, Muhammet Taha Ağdağ, Yunus Emre Demir, Fatih Onay, Muhammet Karahan, İslam Uğurcan Mengi, U19 formasıyla rakiplerine sahayı dar eden isimlerin başında geliyorlar.

Kaleciler Muhammet Emin Fazlıoğlu, Berat Demir’in yanı sıra Burak Alemdar, Mücahit Dalda, Mustafa Taha Kars, Emirhan Aydoğan, Emirhan Uçan, Hikmet Emin Budak, Hamza Köseoğlu, Eren Büyükdere, Hüseyin Yer, Barış Demir, Yunus Emre Kızılcım ve Muhammed Efe Hızarcıoğlu hazır kıta her an profesyonel sözleşmeye imza atacak yetenekte isimler.

***

Tabi Erzurumspor’da forma giyen gençleri sıralıyoruz, ama Erzurum’daki diğer amatör kulüplerde de birbirinden yetenekli gençler var.

Erzurumspor’un geleceği adına bu gençlerin heba olmaması adına, Kulüp Başkanı Ahmet Dal’a da büyük sorumluluk düşüyor.

Göreve geldiği günden beri Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile omuz omuza vererek genç futbolcular için risk alan ve bunda da büyük bir başarı gösteren Dal, bugünden bir plan yapmalı.

…Ve; üçüncü kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Sekmen’in de vereceği destekle Ahmet Dal, Erzurumspor adına mutlaka 3. Ligde bir pilot takım almalı.

Yazıma üçüncü kez Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mavi-beyazlı kulübün en büyük destekçisi Mehmet Sekmen’i tebrik ederek nokta koyuyorum.

Hepinize şimdiden hayırlı iftarlar.

Erzurumspor’a da iftar sonrasında karşılaşacağı Giresunspor karşısında bol şanslar diliyorum.

Başarılar takım…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.