Aziziye’ye Tavlaşoğlu piyangosu!

AK Parti’nin Aziziye Belediye Başkan adayı Yüksek Jeoloji Mühendisi Eyüp Tavlaşoğlu oldu.

admin
admin
06 Şubat 2024 Salı 10:26
Aziziye’ye Tavlaşoğlu piyangosu!

Sahip olduğu Jeotermal kaynaklar bakımından Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezleri arasında bulunan Aziziye’ye AK Parti’nin Yüksek Jeoloji Mühendisi bir başkan adayını belirlemesi isabetli bir karar olarak yorumlandı.

Tavlaşoğlu, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içinde çeşitli görevlerde bulunmasının yanı sıra 2004-2014 yıllarında Dadaşkent ve Aziziye Belediye Meclis üyelikleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevinde de bulundu. 2014-2019 yıllarında da Yakutiye Belediyesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Tavlaşoğlu, 2004-2009 yılları arasında da Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili olarak görev yaptı.

Yüksek Jeoloji Mühendisi olan Tavlaşoğlu, belediye meclis üyeliğinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevinde de bulunması sebebiyle belediyecilikteki birikim, deneyim ve tecrübesini Aziziye halkının istifadesine sunmak için kolları sıvadı.

Hafta sonu yapılan aday tanıtım toplantısının ardından vakit geçirmeden sahaya inen Eyüp Tavlaşoğlu, vatandaşla kurduğu samimi ve içten diyalogla dikkat çekti. Dadaşkent’ten seçim startını veren Tavlaşoğlu’na esnaf ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

20 yıla aşkın süredir belediyecilik tecrübesi bulunan Tavlaşoğlu, elde ettiği birikim ve tecrübeyi Erzurum’un giriş kapısı olan Aziziye’nin değişim, dönüşüm ve gelişimi için kullanmak istediğini vurguladı.

Tavlaşoğlu, “Aziziyemizi ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna uygun olarak, yerel yönetimlere ilham kaynağı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda, Aziziyemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizim Aziziye için büyük hayallerimiz var. İnşallah bu hayallerimizi gönül belediyeliği ile de harmanlayarak, tüm enerjimizi ve heyecanımızı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bizim ak davamızın öznesi olan ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturunu şiar edinerek, ilçemizi ihya etmenin yanında her bir hemşehrimizin gönlüne girmek temel prensibimiz olacaktır.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2024 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.