Ağırman kapıyı kapadı!

Adı sıklıkla Büyükşehir adaylığı için geçiyordu..

admin
admin
29 Aralık 2023 Cuma 10:54
Ağırman kapıyı kapadı!

Vedat REFAYELİ

Adı bir süreden beridir Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçenlerden biri de Ahmet Ağırman’dı.

Gerçi siyaset ile yakından ilgilenenler de çok iyi bilir ki, hemen hemen son 4 seçim döneminde de adı gündeme gelen bir isimdi Ahmet Ağırman, ama nedense bu seçim öncesi daha çok konuşuluyordu.

Halen İstanbul Finans Merkezi Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan İstanbul’da yaşayan Erzurumlu bürokrat hemşehrimiz Ağırman, gerçekten aday mı, değil mi şeklindeki merak uyandıran durumuna Fırfırik’de yayınladığımız bir espri üzerine açıklık getirdi ve‘’yokum’’ dedi, merakları giderdi.

Ağırman, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile aşık atışması konulu facebook hesabından paylaştığım Fırfırik’de ki espriye kısa bir yorum yaptı ve ‘’Gardaş herkes yerinde galsın’’ şeklinde konuşurken, açıklamasının altına da Erzurum şivesiyle’’Gubbanolim’’ifadesi, dikkatlerden kaçmadı.

Bu yorum, aslında İstanbul’da da bir büyük ilçede başkan adaylığı için ismi geçen Ağırman’ın Erzurum düşüncesi olmadığı şeklinde algılandı, Sekmen’in de yeniden aday gösterilmesini istediği yönünde yorumlandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.