Onca yıldır sahadayım, daha hiçbir yerel seçimde projelerine bakılıp da seçilen aday görmedim ben. En azından Erzurum’da görmedim.

Bu seçimde de bu proje mevzusu konuşulunca diyeyim dedim. Murat Ertaş başta olmak üzere bazıları aslında seçim öncesi adayları konuştuğumuzda, onlara oy vermeden önce projelerine de bakmamız gerektiğini söylüyorlar.

Belki ileri demokrasi ile yöneltilen ülkelerde seçmenler yerel seçimlerde bu proje işini dikkate alıyorlardır ama buralarda o iş pek tutmuyor cancağızlar! İyi hoş diyorsunuz da Allah aşkına bana projesine bakıp da adaya oy veren bir iki tane seçmen gösterin lütfen. Hepimiz biliyoruz ki kimsenin projeye-mrojeye baktığı yok. Canı kimi istiyorsa, hangi siyasi eğilime yakınsa o siyasi partinin adayına oy veriliyor buralarda.

Buralarda hangi adayın projesi iyiden ziyade hangi adayın partisi seçmene daha yakın ona oy veriliyor, bilmez misiniz? Adayların seçim önceleri kamuoyuna sunduğu projeler işin süsü. Adaylığın aksesuarlarıdır onlar.

Keşke sadece Erzurum’da değil, Türkiye’nin her tarafında yerel seçimlerde adaylardan önce projeler yarışsın. Ama olmayacak duaya amin demek gibi bir şey bu. O açıdan bu işlerde proje bahane, aday şahanedir. Bu benim son kararımdır!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Tilki vaaz vermeye başladığı zaman gözünüz tavuklarda olsun! (Anonim) 

DUVARIN DİLİ : Ağır konuşuyorsam sustuklarıma sayarsın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.