Sezon başlarken sanmam ki kimse Hakan Canbazoğlu’nun yedek kalacağını, kulübeye mahkum olacağını düşünmüş olsaydı! Öyle ya, Bursa’da Gazişehir ile oynanan final maçında kurtardığı penaltılar sayesinde Erzurum’u süper lige taşıyan ve hatta heykelinin bile yapılması istenen o Hakan o günlerde yedek kalacak deseler bir Allah’ın kulu inanmazdı. Zaten ne olduysa o ligin ikinci maçı olan Beşiktaş maçında oldu. Erzurum kesin galip gelmesi gereken o maçta hem farklı yenildi hem de kaleci Hakan’ı kaybetti! Şanssızlık böyle bir şey olsa gerek! Hakan, özellikle skor da 2-1 iken maçın 86.dakikasında Quaresma’yı düşürdüğü anı ben tribünde ‘İşte Hakan’ın kaleyi bıraktığı an’ diye yorumlamıştım! Yanılmamıştım! Çünkü Hakan gibi tecrübeli bir kaleci hata yapmıştı, adeta kenarda bekleyen ve henüz ne olduğunu bilmediğimiz İbrahim Seriç’e gün doğmuştu. O günkü teknik direktör Mehmet Altıparmak, bir sonraki hafta Rize’de oynanan maçta Sehiç’i onbirde sahaya çıkarmış, kaleyi ona teslim etmişti. Zaten o maçtan sonra da oynanan iki kupa maçı hariç hem kalede Sehiç oldu. Artık Sehiç ‘in’, Hakan ‘out’ olmuştu bir kere!

***

1.90 boyunda 1988 doğumlu Bosna Hersekli milli kaleci İbrahim Sehiç, şu anda oynadığı maçlar itibariyle taraflı tarafsız herkesin beğendiği bir isim. Özellikle Trabzon, Kasımpaşa ve Akhisar maçlarındaki başarılı performanslarıyla hem yerini sağlamlaştırdı ve hem de adı bir ara G.Saray ile anıldı. Her ne kadar G.Saray’da kaleci Muslera’ya alternatif olarak ismi gündeme gelen Sehiç ile ilgili haberlerin spekülatif haberler olduğu iddia edilse bile, inanıyorum ki G.Saray’lı yöneticiler Erzurum Sehiç’i vermeye kalksa havada kaparlar! Gerçekten her teknik adamın arzu edeceği bir kaleci Sehiç ve Erzurum onun sayesinde geleceğe daha bir güvenle bakıyor. O açıdan ‘cuk’ oturan Sehiç gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olan BB Erzurumspor yönetimi, ne yapıp yapıp Ocak ayındaki ara transferde de onun gibi kaliteli isimler kadroya dahil etmeli. Ve özellikle ricamız, Sehiç’i Erzurum’a kim önerdi, kim getirdiyse alınacakları da o kişi veya kişiler getirsin lütfen! Bu benim son kararımdır!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Bazen eski dostlarımı çok özlüyorum. Sırtım aklıma gelince vazgeçiyorum!

DUVARIN DİLİ: Hepiniz kral olmayın. Bu dünyaya adam da lazım!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.