İddia sahibi olarak diyorum ki, günün birinde AK Parti bitecekse bu, ne CHP eliyle, ne İYİ Parti eliyle, ne de kurulan veya kurulacak olan yeni partiler eliyle olmayacak. Bu, bizzat AK Parti’nin içerisine sızmış olan “AKP’liler” marifetiyle olacaktır.

Siz isterseniz onlara “trol” deyin, isterseniz, “FETÖ artıkları”, tercih sizin…

Lakin onlar hiç de hafife alınacak sıradan kimseler değil.

Misal; onlardan bazıları, “Ekrem İmamoğlu niye Elazığ’dan Erzurum’a geldi, niye Palandöken’de kayak yaptı?” diyecek kadar zıvanadan çıkmış kimselerdir…

Misal; onlardan bazıları, çürük yapıları inşa eden ya da o çürük yapıların inşa edilmesine izin veren yöneticileri eleştiren kimselere, “vatan haini alçaklar” diyecek kadar şirazesinden çıkmış kimselerdir…

Misal; AK Parti içerisine sızmış o troller, güya kendilerince AK Parti propagandası yapayım derken, AK Parti’nin bindiği dalı kesmeye çalışan ahmaklar sürüsünden oluşan kimselerdir.

Misal; o troller, sözüm ona din adına ahkâm kesmek isterken haşa hem Allah’a, hem Kuran’a, hem de Allah Resulüne iftira atacak kadar çılgın olmuş ve sapmış kimselerdir.

Ve fakat acı olan, insanı yaralayan ve yüreğimizi burkan hadise şudur:

Tüm bu ahlaksızlığı yapan ne kadar şerefsiz varsa bunların hepsi kendilerini bir güce dayayarak oradan aldıkları destekle bu alçaklığı yapıyor.

“Ben AK Parti’liyim” deyince sanki tüm akan sular duruyor!

Sosyal medyada önlerine gelene hakaret edip, istedikleri kimseleri “kâfir” ilan ediyorlar!

Ekrem İmamoğlu’nun, Elazığ’dan sonra Erzurum’a gelmesi üzerinde tepinen bu ayılar, meseleyi neredeyse din elden gitti noktasına getirdiler!

Tekrar söylüyorum; katılırsınız ya da katılmazsınız, tercih sizin…

Ben iddiayla söylüyorum: Bu alçakların hiç biri AK Parti’li değil, bilakis bunlar AK Parti’yi halkın gözünde nasıl itibarsız hale getiririz diye yola çıkmış kimi ajanlardır.

Taktikleri ve dedikleri şudur:

“AK Parti’yi madem muhalefet değiştirmeye muktedir olamıyor, o halde biz içeriden öyle çamlar devirelim ve din adına öyle yalanlar söyleyelim ki günün sonunda, milletin midesi bulansın ve AK Parti için lanet okusun.”

Unutmayın ki…

Ağacı çürüten kendi kurdudur!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.