Bundan yaklaşık on beş gün önce 16 ortak ile yapılan, Erzurum Pasinler yolu üzerindeki henüz yapım aşamasında olan ve bayram dan sonra faaliyete geçecek olan lalezar termal tesislere davet edildim
Tesislerin en üstten en alt makine dairelerine varana kadar komple gezdim, Aile kabinlerinden tutun, havuzuna, saunasına, kafeteryasına soyunma odalarına varana kadar her şeyi tüm ayrıntılarına varana kadar düşünülerek tam bir Avrupai tesis yapılmış olarak gördüm.
İşte bu dedim!
Güzide ilimiz Erzurum’ da Ben kavramını yıkmak işte bu olsa gerek
Erzurum son yıllarda iş dünyası olarak kendini aşma yolunda ilerliyor olması bana ayrı bir zevk verdi inanın o kadar mutlu oldum ki adeta benim kendi tesisimmiş gibi
Erzurum’ da Erzurum’ lular olarak 16 ortakla birlikte Erzurum Pasinler yolu üzerinde kurulan   Son yılların en büyük yatırımı diyebileceğimiz tesisin adı Lalezar termal tesisleri,
Öncelikle bu ortaklık kültürünü geliştiren ve Erzurum’da örnek bir çalışma yapan bu projenin altına imzasını atan Lalezar termal tesislerinin tüm ortaklarını kutluyorum.
Kim demiş ki Erzurum’da ortak çalışma kültürü yok diye
Kim demiş ki Erzurum’ da ortaklık yapılmaz diye
Allah’ ım nazarlardan korusun ve Erzurumlulara örnek olsun
Ve bir takım insanlara da kapak olsun diyelim artık
Bu örnek proje İnşallah bundan sonrada sonra da devam eder ve tüm dadaşlara örnek olur
Erzurum’ un bir kayseri, bir Gazi Antep, bir Konya ya gibi farklı illerden bir birlerini tanımayan  insanlar bir araya gelerek küçük şirketler kuruyor ve zamanla dev bir şirket haline getiriyorlar.
 Bizim bu güzide şehrimizde bırakın yabancıyı yakın akrabalar veya arkadaşlar bir araya gelip de ellerindeki birikimleriyle bir iş yapalım diyemiyorlar!!!
Gelin el ele verelim Girişimcilik ve ortaklık kültürünü yaygınlaştırarak dev projeler imza atalım. Hem istihdam oluşturalım hem de ekonomiye katma değer katalım. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.