Bir futbol izleyicisi ve de yazıcısı olarak kuşkusuz süper lig başta olmak üzere bütün ligleri takip ederim. Her futbol izleyicisinde olduğu gibi bende de bazı alışkanlıklar vardır. Bazı takımları ve top koşturan futbolcuları da illa ki her hafta ne yaptılar diye inceler, ne yapmışlar, ne etmişler diye takip ederim. Son zamanlarda bir çok Erzurumlu gibi benim de bir takım daha girdi ilgi alanıma. Kayserispor! Süper ligin bu yılki flaş ekibi Kayserispor, her maçını ilgi ile takip ettiğim bir kulüp oldu. Kuşkusuz Kayserispor ilgimin sebebi de başında bir Erzurumlunun olması. Dr. Erol Bedir’in Kayserispor başkanlığı yapması. Erzurumlu bir kişinin süper ligde hem de adından son günlerde sıkça sözettiren bir kulüpte başkan olması, elbette ki o kulübe ilgimi daha da artıracaktır.

***

Ne zamandır Erzurumlu süper ligde bir kulüp başkanımız var ve ben onunla tanışmış, konuşmuş değilim diye dertlenir dururdum. Dün o merakımı giderdim ve bir şekilde Kayserispor’un kulüp Başkanı Erol Bedir’i buldum, konuştum. Doğrusu önce yoğunluğundan dolayı görüşemeyeceğini düşündüm ama hiç de sandığım gibi o iş zor olmadı. Sağolsun, sekreteri kendimi tanıttıktan hemen sonra beni sevgili başkana bağladı. Erol Başkan ile uzun yıllardır başhekimliğini yaptığı özel hastanede ki odasında konuştum. Telefon ile yaptığım görüşmede 33 yıldır Kayseri’de olduğu halde sanki hele daha Erzurumdaymış gibi biriyle konuştuğumu sandım! O kadar yakın, o kadar samimi, o kadar bizden biri.. Kayseri’nin Erzurumlu sporseverlerin ikinci takımı olduğunu söylediğimde mutluluktan uçacak gibiydi, çok sevindi. ‘’Ben de biliyorum Erzurum’umuzun bizi sevdiğini. Aksi olsa şaşarım zaten’’ dedi, Kayseri’de ki başkanlık macerasını anlattı daha sonra, uzun uzun.

***

Mecburi hizmet için doktor olarak görev yaptığı Kayseri’ye 35 yıl önce Tıp’ı bitirdikten sonra geldiğini ve o günden bugüne Kayseri’de kaldığını anlatan Erol Bedir, 26 Ocak 2017 yılında başkan seçildiğini anlattı. Güzel işlere imza attıklarını, bugün de başarılarının ortada olduğunu söyleyen Bedir, ‘’Zor bir süreçten geçtik. Erzurumlunun vermiş olduğu dirençle ve Allah’ın da lütfuyla kulübü bugün 2 bin taraftardan 20 bin taraftara sahip bir konuma getirdik’’ dedi. Erzurum’a hemen hemen her sene geldiğini, sıla-i rahim yaptığını anlatan Erol Başkan, BB Erzurumspor’u da takip ettiğini söyledi ve ‘’Kayserispor olarak desteğimiz sonsuzdur. Erzurum’un çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Erzurum ne isterse biz Kayseri olarak hazırız’’ ifadesini kullandı.

TUTTUĞUM BABA LAFLAR: Çalmayı bilmeden zurnayı, oynatamazsın en uysal kobrayı! (Hint atasözüdür)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.