YÜZMEYE GİDEN ÇOCUKLAR, TRAFİK CANAVARI KURBANI OLDU

Erzurum-Pasinler karayolunun Hamamderesi mevkiinde kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitiren 3 çocuğun kimlikleri belirlendi.

02 Ağustos 2013 Cuma 03:41
YÜZMEYE GİDEN ÇOCUKLAR, TRAFİK CANAVARI KURBANI OLDU
Çocukların iftar saatinde Erzurum Merkez Yakutiye ilçesine bağlı Veyis Efendi Mahallesindeki evlerine gitmemesi üzerine aileleri polise başvurdu. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülen aileler çocukları teşhis etti. Yürek dağlayan teşhisten sonra morgun önünde baygınlık geçiren aileler güçlükle sakinleştirildi. Yaşamını yitiren Kadir Atmaca (9), amcasının oğlu olan Can Polat Atmaca (9) ve komşuları Ali Eren Düzgün'ün (12) öğlen saatlerinde yüzmek için kaza yerine 5 kilometre uzaklıktaki Özdemir Dinlenme Tesisi ve Mesire alınana gittikleri ortaya çıktı.
Ölen çocuklardan Can Polat Atmaca'nın babası Yılmaz Atmaca, "Bize yüzmek için tesislere gideceklerini söylediler. Allah'ım sen bize sabır ver" diyerek ağladı.

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2013 03:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.