YILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzurumspor’un dün vefat eden ilk amigosu "Gıggıl Lütfü" lakaplı Lütfü Yıldız, toprağa verildi.

10 Haziran 2014 Salı 09:21
YILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Erzurumspor’un kurulduğu 1968’den, 1987 yılına kadar aralıksız olarak amigoluğunu yapan ve tribünlerin “Gıggıl Lütfü” olarak tanıdığı Lütfü Yıldız, tedavi gördüğü hastanede dün sabaha karşı hayatını kaybetmişti. 

Amigoluğa Erzurumspor'un 1987 yılında ligin son maçını 5-0 kazanarak ligde kalma sevinci yaşadığı Reyhanlıspor karşılaşmasıyla veda eden Gıggıl Lütfü, geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak, hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesinde "koma" halinde tedavisi birkaç günden bu yana devam eden Gıggıl Lütfü, dün sabaha karşı vefat etti.

Erzurumspor’un unutulmaz amigosu Gıggıl Lütfü, dün Narmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Gıggıl Lütfü’yü son yolculuğunda ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, TÜFAD Başkanı Abdüsselam Gökçan, Erzurumspor’un eski yöneticileri, Dadaşlar Grubu yöneticileri, taraftarlar ve gazeteciler yalnız bırakmadı.

Editör

Son Güncelleme: 10.06.2014 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.