YGS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

YGS sonuçları açıklandı 2012 YGS sonuçları ÖSYM'nin "www.osym.gov.tr" sitesinde açıklandı. Sonuçlar, siteye girişte "2012 YGS Sonuçları" tıklandığında "TC kimlik numarası" ve "Aday şifresi" girilerek öğrenilebiliyor.

20 Nisan 2012 Cuma 10:28
YGS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
2012 YGS sonuçları ÖSYM'nin "www.osym.gov.tr" sitesinde açıklandı. Sonuçlar, siteye girişte "2012 YGS Sonuçları" tıklandığında "TC kimlik numarası" ve "Aday şifresi" girilerek öğrenilebiliyor.
 
TÜRKİYE BİRİNCİSİ KONYA'DAN ABDULLAH COŞKUN İLE OSMANİYE'DEN SÜMEYYE NUR SATİN OLDU
 
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2012 Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Türkiye birincisi 6 dalda 500 tam puanla Konya'dan Abdullah Coşkun ile Osmaniye'den Sümeyye Nur Satin oldu.
 
YGS 2012 Türkiye birincisi Konya Merve Eğitim Kurumları Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun ile Osmaniye TOBB Fen Lisesi öğrencisi Sümeyye Nur Satin oldu.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör

Son Güncelleme: 20.04.2012 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.