YARALI KÖPEĞİ KURTARMA OPERASYONU

Erzurum’da Tren İstasyonu’nda bir köpeği yerde etkisiz halde gören sağduyulu vatandaşlar hemen Büyükşehir Belediyesi yetkililerini aradı. Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri, bir aracın çarparak yaraladığı tahmin edilen acılı köpeye yardım elini uzatarak onu kurtarmaya çalıştı.

19 Aralık 2012 Çarşamba 12:10
YARALI KÖPEĞİ KURTARMA OPERASYONU

Nurullah PALA

Erzurum’da soğuk kış gününde Tren İstasyonu’nda yerde acılar içinde kıvranan köpeği gören vatandaşlar büyük bir üzüntü yaşadı. Bir aracın çarparak yaralı halde bıraktığı tahmin edilen talihsiz köpek için hemen harakete geçildi. Belinden yaralanan ve kalçaları tutmayan yaralı köpeğin durumu hakkında hemen Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi öe Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine haber verildi. Büyükşehir yetkilileri kısa bir süre sonra olay yerine gelerek talihsiz köpeği kurtarmaya çalıştı.

TEDAVİ İÇİN BAKIN EVİNE GÖTÜRÜLDÜ

İstasyon caddesindeki yol kenarında yaralı bir halde bulunan talihsiz köpek, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri tarafından apar topar bakım evine götürüldü. Yerde yaralı halde yatan talihsiz köpeği dikkatli bir şekilde kaldıran belediye görevlileri hayvan toplama aracı ile köpeği bakım evine götürerek tadevi altına aldı. Belediye ekipleri yaralı köpeği kurtarmaya çalışırken, vatandaşlarda acılı köpeğe çarparak olay yerinden uzaklaşan ve duyarsız kalan araç sürücüsüne sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Bu hayvanı bu halde bırakıp, uzaklaşanlara yazıklar olsun”dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2012 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.