Vedat Murigi’ye bak yeter Bekamenga!

admin
admin
30 Ocak 2018 Salı 12:50
Vedat Murigi’ye bak yeter Bekamenga!

Vedat REFAYELİ

Bilindiği gibi BB Erzurumspor, forvette yaşanan sıkıntı yüzünden Bekamenga’yı transfer etti. Sezon sonuna kadar transfer edilen Bekamenga doğru tercih mi, bunu kuşkusuz zaman gösterecek.

Her ne kadar daha imzayı atar atmaz apar topar Balıkesir’e götürülüp, orada ikinci yarıda sahaya çıktığı halde etkili olmadıysa da bunu ben son derece normal karşılıyorum. Daha birlikte oynadığı oyuncuların adlarını dahi bilemeyen bir oyuncudan elbette ki ikinci yarıda ki oyunuyla iyi oymamasını, gol atmasını beklemek hem abes hem de ayıp olur. Önümüzde bir Rize maçı var Erzurum’un! Play-off için bu maç bir nevi vize maçı! Asıl Bekamenga burada önemli! Bekamenga’dan bu maçta bir şeyler yapmasını istiyor ve bekliyoruz. Neden derseniz, canlı bir sebebi var ortada.

Rizesporlu Vedat Murigi! Evet, daha önce Giresunspor ve Gençlerbirliği’nden tanıdığımız Vedat Murigi, transfer edildikten sonra çıktığı iki maçta da takımını sırtladı, aranan kan olduğunu gösterdi. Önce G.Antep, ardından Adanademirspor maçında attığı kritik golerle takımına 6 puan kazandırdı. İki maçta 3 gol! O yüzden Bekamenga’ya büyük görev düşüyor ve aranan kan olduğunu orta yerdeki Vedat Murigi örneğinde olduğu gibi göstermeli!

Editör

Anahtar Kelimeler:
BekamengaVedat Murigi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.