VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TAM NOT

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde uygulamaya koyduğu kurban kesim alanları, vatandaşlardan tam not aldı.

05 Ekim 2014 Pazar 12:31
VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TAM NOT
Şükrü Paşa Semt Garajı yanı, Yıldızkent Kuğulupark yanı, Çırçır Mahallesi Hıfzıssıhha arkası ve Dadaşkent Meral AVM yanında şehrin dört ayrı noktasına kurulan modern kesim alanlarında vatandaşlar kurbanlarını sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda kestirdi. Tecrübeli ve deneyimli kasapların görev aldığı kesim alanlarında kurban kesimleri sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Randevu sisteminden yararlanarak sıra alan semt sakinleri, bu önemli hizmeti kendilerine sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. Vatandaşlar, Batı belediyelerindeki uygulamaları Erzurum'a kazandıran Başkan Sekmen'e söz konusu uygulamadan ötürü tam not verdi.

MEZARLIK ZİYARETLERİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi bu Kurban Bayramı'nda mezarlık ziyaretlerine ayrı bir ehemmiyet vererek, Asri ve Abdurrahman Gazi Mezarlıklarındaki çevre düzenlemesi ve temizlik hizmetlerini artırdı. Modern belediyecilik uygulamaları kapsamında yakınlarının kabirlerini ziyarete gelenlere izzet ve ikramda bulunuldu, vatandaşlara lokum ve şeker dağıtıldı. Vatandaşlar, "Erzurum'da daha önce kent genelinde bu denli farklı ve değişik hizmetlere, uygulamalara hiç tanık olmamıştık. Başkanımız Mehmet Sekmen'e şehrimizde yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz" dediler.


Editör

Son Güncelleme: 05.10.2014 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.