VATAN BİLGİSAYAR, 44’NCÜ ŞUBESİNİ ERZURUM’DA AÇTI

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar’ın 44’ncü Şubesi Erzurum’da açıldı.

25 Kasım 2011 Cuma 15:50
 VATAN BİLGİSAYAR, 44’NCÜ ŞUBESİNİ ERZURUM’DA AÇTI
Vatan Bilgisayar’ın Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazası olan Erzurum Hiperstore, bugün İstasyon Mahallesi, Fidanlık Mevkii Erzurum Tren Garı karşısında hizmet vermeye başladı. Vatan Erzurum Hiperstore ile birlikte Türkiye’nin 23 ilinde 44 mağazaya ulaşan Vatan Bilgisayar, Erzurum halkına açılışa özel fırsat ürünleri sundu. 25 - 27 Kasım tarihleri arasında tüm ürünlerde nakitte veya World ve Axess kredi kartlarına özel 10 taksitte geçerli olacak yüzde 25 indirim kampanyası da sunuyor.
Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, "Erzurum'da bugün 44. mağazamızı açtık. Erzurum'un için geç kaldık. Daha önce gelmeliydik ama nasip bugüneymiş. Umutlu olduğumuz bir şehirdi Erzurum. Hem nüfus olarak hem de teknolojiye ilgisi olarak umutlu olduğumuz bir şehirdi. Buradaki arkadaşlarımızı bir ay boyunca İstanbul'da eğitime aldık. Orada gördük ki, eleman kalitesi de gayet iyi. Buradan pek çok yönetici yetiştirip, bundan sonra açacağımız mağazalara yönetici ve müdür yapacağız. Dolayısıyla 'personel kalitesi bu kadar iyiyse, iyi de satış yapacağız' diye düşünüyorum" dedi.
Erzurum'da açtıkları mağazanın Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilk mağazaları olduğunu belirten Vatan, mağaza açılışı atağını gelecek yıl da sürdüreceklerini ve 2012 yılı sonuna kadar Doğu Anadolu başta olmak üzere her bölgede en az iki mağaza açacaklarını söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.