VALİ: DEVLETİN ETKİNLİĞİ KURUMLARIN BAŞARISINA BAĞLIDIR

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak her ay kurum müdürleri ile kahvaltıda bir araya geliyor. Her seferinde farklı bir kurumda yapılan kahvaltılı toplantılarda önemli sorunlar ele alınarak daha kısa sürede sonuçlanması sağlanıyor.

06 Haziran 2014 Cuma 17:43
VALİ: DEVLETİN ETKİNLİĞİ KURUMLARIN BAŞARISINA BAĞLIDIR
Şehrin kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulunulan toplantılarda öncelikle kurum ve kuruluşlar kendi çalışmaları ve kurumsal yapıları hakkında diğer katılımcıları bilgilendiriyor. Yeni atanan ve görevine başlayan kurum müdürlerini diğer kurum yetkilileri ile tanıştıran Vali Altıparmak işlerin daha çabuk yapılabilmesi ve kurumlararasındaki bürokrasinin azaltılması için birbirleri ile sürekli iletişim halinde bulunmalarını talimatlandırıyor. Projelerin zamanında ve iş sezonunda yapılabilmesi için çaba sarf etmelerini isteyen Vali Altıparmak bu toplantılarda ortaya çıkan faydalı fikirlerin en alt kademedeki çalışana kadar ulaştırılması gereğinin altını çiziyor.

Şehrin ortak değerlerine ve önemli günlerine her kurumun sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Vali Altıparmak kurumların açılış, tören, toplantı gibi organizasyonlarında yer almalarının gerektiğini dile getiriyor. Toplantılarda, toplumun her kesimini ilgilendiren sosyal ve ekonomik konuların yanısıra şehrin geleceğine de projeksiyon tutuluyor.

Kurumların ortaya koyduğu çaba ve elde ettiği başarının devleti daha etkin ve verimli hale getireceğini ifade eden Vali Altıparmak, kurum yetkililerinin tıkanıklık yaşadığı noktada kendisinin her zaman devreye girebileceğini ve sorunların aşılması için çaba sarf edeceğini vurguluyor.

Geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen “Kardeş Okul” projesi bu toplantılarda gündeme gelmiş ve her kurum imkanı nispetinde okul sahiplenmesi ile 60’a yakın okul baştan sona yenilenmişti. Kardeş okul ilan eden kurumlar, personellerin de katılımlarıyla bu işbirliğini sürekli hale getirdiler.

Bugünkü toplantıyı Türk Telekom Bölge Müdürlüğünde yapan Vali Altıparmak, yatırımcıların iş ve işlemlerinin oldukça hızlı bir şekilde tamamlanması konusunda daha hassas davranılması ve bizzat birim amirleri tarafından takibinin yapılması konusunda kurum müdürlerine talimat verdi.

Editör

Son Güncelleme: 06.06.2014 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.