VALİ ALTIPARMAK'TAN İHA'YA ZİYARET

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 12:06
VALİ ALTIPARMAK'TAN İHA'YA ZİYARET
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri tarafından karşılanan Vali Altıparmak, İHA ve Türkiye Gazetesi’nin bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Erzurum’da kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik gezileri kapsamında İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü’ne iade-i ziyarette bulunan Vali Altıparmak, ziyaretin anısına Bölge Müdürü Ayhan Türkez’e plaket verdi.

YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ ERZURUM İÇİN ÖNEMLİ

Organize sanayi Bölgesi, Yüksek irtifa kamp merkezi konularında sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Altıparmak, özellikle yüksek irtifa kamp merkezi alanında sürdürülen çalışmaların Erzurum için önemli olduğuna işaret etti. Kış turizminin yanı sıra yüksek irtifa kamp merkezinin Erzurum için önemli bir imkan olduğuna işaret eden Vali Altıparmak, bu konuda başlatılan çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Erzurum’un alternatif turizm konusunda önemli bir alt yapıya sahip olduğunu ifade eden Vali Altıparmak, bu potansiyelin harekete geçirilmesi noktasında azami gayret gösterilmesi gerektiğini belirtti.

VALİ ALTIPARMAK’TAN ERVAK’A ZİYARET

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Erzurum Kalkınma Vakfı’nı ziyaret ederek Başkan Erdal Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. Vali Altıparmak, ziyaretin anısına ERVAK Başkanı Güzel’e plaket verdi.

Editör

Son Güncelleme: 09.10.2013 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.