VALİ ALTIPARMAK TALİMAT VERDİ, SPOR SALONU YENİLENDİ

Çat Yolu üzerinde bulunan ve kötü görüntüsüyle dikkat çeken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait eski halı saha Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın talimatı ile yenilendi.

27 Eylül 2013 Cuma 16:32
VALİ ALTIPARMAK TALİMAT VERDİ, SPOR SALONU YENİLENDİ
2011 Üniversiteler Kış Oyunları döneminde "Lojistik Merkez" olarak da kullanılan binanın şehri çirkinleştirdiğini göreve başladığı ilk gün fark eden Vali Altıparmak tesisin elden geçirilmesi talimatını verdi. Bunun üzerine, tesisin caddeye bakan halı saha kısmının onarılması, arka tarafta kalan sacla kaplı kısmın ise hemen yıkılması için çalışma başlatıldı.

Sac kaplı binanın yıkılması ile elde edilen alanda çevre peyzaj düzenlemesi yapılacak. Yenilenen spor tesisinden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün bakımı ve koruması altında bulunan çocuklar istifade edecek. Spor tesisi, basketbol sahası, voleybol sahası ve halı saha olarak hizmet verecek.

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2013 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.