VALİ ALTIPARMAK, ÇAY ISMARLADI

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarete giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak Cemiyet lokalinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

16 Ağustos 2013 Cuma 11:55
VALİ ALTIPARMAK, ÇAY ISMARLADI
Erzurum Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyarete giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Cemiyet lokalinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti ve onlara çay ısmarladı. Cemiyete gelişi ile birlikte kendisini karşılayan ve etrafını saran vatandaşlarla samimi bir havada sohbet eden Vali Altıparmak sorunları dinledi. Cemiyet Başkanı Kadir Sabuncuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Öztürk Akkök, Reşat Çakır, Metin Barlak, Vedat Refayeli'nin de hazır bulunduğu sohbet ortamında istek ve görüşler dile getirildi. Erzurum'a geldiği günden beri vatandaşlarla sıcak bir iletişim kuran Vali Altıparmak'a yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler. Vatandaşlara çay ikramında bulunan ve parasını ödeyen Vali Ahmet Altıparmak daha sonra Cemiyet Basın Merkezine geçti.
BAYRAM GAZETESİNİ BEĞENDİ
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, kısa bir süre önce kendisini ziyarete giden Erzurum Gazetecileri Cemiyeti Yönetim Kuruluna iade-i ziyarette bulundu. Erzurum üzerine hasbıhalde bulunan Altıparmak ve EGC Yönetim Kurulu üyeleri, Bayrama özel çıkardıkları gazetenin de sunumunu yaptı. Usta gazetecilerin çıkardığı Bayram gazetesi zengin içeriğiyle kamuoyundan olumlu tepkiler alırken, Vali Altıparmak’ın da övgüsünü topladı. Detaylı bir şekilde gazeteyi inceleyen ve emeği geçenleri kutlayan Vali Altıparmak, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sabuncuoğlu'na günün anısına bir plaket verdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.08.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.