VALİ AHMET ALTIPARMAK ŞEHİRDER’İN İFTARINDA

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’nin (ŞEHİRDER) davetlisi olarak iftar ve sohbet programına katıldı.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 15:55
VALİ AHMET ALTIPARMAK ŞEHİRDER’İN İFTARINDA
İftarın ardından Erzurum’un ve bölgenin ekonomisi, tarihi, kültür ve turizmi samimi bir ortamda konuşuldu. Tarihi Müceldili Konağı’ndaki programa valinin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yazıcı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu ile yatırım için Erzurum’a gelen misafirler katıldı. 

Mehmet Emin Öz, sohbete katılanlara aynı zamanda ŞEHİRDER üyesi ve ETÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Küçükuğurlu’nun geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıkan Erzurum Kalesi Tarihi ile Erzurum Tabyaları ve Kışlaları kitabını armağan etti. Doç. Dr. Küçükuğurlu, Erzurum’un cumhuriyet tarihi ile ilgili daha önce yayımlamış olduğu dokuz kitabının içeriği doğrultusunda Vali Altıparmak’a bilgiler aktardı.

Gece yarısına kadar süren programın ardından ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş, iftara katılan Vali Ahmet Altıparmak’a ve misafirlere teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 03.08.2013 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.