ÜSTGEÇİT DEĞİL SÜSGEÇİT

Trafik kazalarının önüne geçmek ve yayaların can güvenliğini sağlamak amacıyla Karayolları 12.Bölge Müdürlüğü tarafından Üniversite Kavşağı'na yaptırılan "devasa" üstgeçit, "süsgeçit" halini aldı.

02 Haziran 2013 Pazar 11:47
ÜSTGEÇİT DEĞİL SÜSGEÇİT
Yol kenarlarına yaptırılan engelleyici bariyer ve korkuluklara rağmen, özellikle de üniversite öğrencilerinin üstgeçidi kullanmama ısrarı görenleri hayret ve şaşkınlığa sürüklüyor.
Yapıldığı günlerde tartışma konusu haline gelen ve halen daha çoğu insan tarafından benimsenmeyen Üniversite Kavşağı'ndaki üstgeçidin, geçitten ziyade bir platform gibi kullanıldığını belirten vatandaşlar, "Üstgeçit, meydanı yukarıdan görmek isteyen ve fotoğraf çekmeyi düşünenler açısından bulunmaz bir yer oldu. Oysa burası yayalar için yaptırıldı. Ama gelin görün ki, her biri okumuş, yazmış insanlar olan üniversite gençlerinin önemli kısmı burayı kullanmıyor, kimi üniversiteden çıkışta yola iniyor, kimi korkulukların üstünden atlayarak güya kestirme bir yol seçiyor. Oysa kestirme zannettikleri yol, kendilerini telafisi mümkün olmayan kazalara doğru götürebilir. Buna dikkat etmek gerekir" dediler. 

Editör

Son Güncelleme: 02.06.2013 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.