ÜNİVERSİTEDEKİ GERGİNLİK SÜRÜYOR

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

20 Mayıs 2013 Pazartesi 22:27
ÜNİVERSİTEDEKİ GERGİNLİK SÜRÜYOR
Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında öğle saatlerinde başlayan kavga diğer fakültelere de sıçradı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantininde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan bıçaklı ve sopalı kavganın ardından akşam saatlerinde Edebiyat Fakültesi’nde ikinci bir kavga olayı yaşandı. Öğrencilerin tekme ve yumruklarla birbirine girdiği kavgayı polis ayırmakta güçlük çekti. Kavgaya karışan öğrenciler gözaltına alınırken, üniversite kampüsünde yaşanan gerginlik devam ediyor.
Öğle saatlerinde polis ile öğrenciler arasında yaşanan arbede sırasında, 3 polis memuru yaralanmış, 17 öğrenci ise gözaltına alınmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 21.05.2013 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bünyamin EMEÇ 2013-05-21 09:41:08

karşıt görüş değil. terör örgütü pkk sempatizanlarıyla vatansever gençler arasında çıkan kavga.....

Avatar
selim 2013-05-21 00:20:13

hangi karşıt be pkk lılar vatan hainleri at koşturyor desenizya karşı gelenler karşıtmı olyo,yakında bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye yaşattığınız yılanların bir sonraki hedefi sizsiniz unutmayın