TÜYAP’ın gelmesi iyi de!

TÜYAP’ın gelmesi iyi de!

admin
admin
07 Mart 2018 Çarşamba 12:50
TÜYAP’ın gelmesi iyi de!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kısa adı TÜYAP olan Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi ile anlaşması şehir için önemli. Kitap fuarının en azından öncekilere göre biraz daha düzenli ve biraz daha profesyonel olacağı kesin.

Ancak.. Edindiğim bilgilere göre Erzurum’da ki kitap satıcıları ve yayıncılardan, belirlenen metre kare fiyatlarına itiraz var.. Alanın her bir metrekaresinin 500 liradan satışa sunulacağı belirtilince rahatsız oldular ve mutlaka fiyatların gözden geçirilmesi gerektiğini belirttiler. Hoş MNG Mall’da mağaza kiralamıyorlar. Etleri ne, butları ne? Doğrusu haksız da sayılmazlar. Bu arada kısa bir not: Erzurum Kitap Fuarı olarak ilk defa Erzurum’da hizmet verecek olan TÜYAP’ın açılış tarihi de 8-13 Mayıs 2018 olarak belirlendi ve 200’e yakın yerli yazarın gelmesi bekleniyor..

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTÜYAP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.