TÜRKMENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI

Erzurum’da Cuma Namazı sonrası, önceki gün intihar saldırısı sonucu hayatını kaybeden Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu ve Tikrit Vali Yardımcısı Ahmet Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı.

28 Haziran 2013 Cuma 18:01
TÜRKMENLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI
Önceki gün Irak'ın kuzeyindeki Selahaddin şehrine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde düzenlenen çifte intihar saldırısında, Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu ve Tikrit Vali Yardımcısı Ahmet Koca'nın da aralarında bulunduğu en az 16 kişi hayatını kaybetmiş, bazıları ağır olmak üzere 71 kişi yaralanmıştı. Bugün Erzurum’da hayatını kaybeden Türkmenler için Lalapaşa Camii'nde, Cuma Namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazı, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden iki vatandaşın cenazesinin kılınmasının ardından gerçekleşti.

Gıyabi cenaze namazının ardından Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı tarafından bir basın açıklaması yapılarak, saldırı kınandı.

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.