TÜRKEZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Erzurum Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Türkez’in halası Hanife Palabıyık hakkın rahmetine kavuştu.

26 Şubat 2013 Salı 11:01
TÜRKEZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hasan Türkez’in halası Hanife Palabıyık hakkın rahmetine kavuştu. 

Merhume Palabıyık’ın cenazesi Aşkale İlçesine bağlı Koşapınar Köyü’nde öğle namazına müteakip Köy Cami’inde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi. Evli ve 9 çocuk sahibi olan merhume Palabıyık (77) bir süredir Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

DOĞUTÜRK ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Türkez ve Palabıyık ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2013 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.