TÜRK TELEKOM’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI

Türk Telekom Doğu1 Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yangın ve acil durum tatbikatı yapıldı.

12 Haziran 2013 Çarşamba 11:42
TÜRK TELEKOM’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile birlikte Türk Telekom Doğu1 Bölge Müdürlüğü Bahçesinde düzenlenen tatbikat gerçeğini aratmadı. 

Tatbikatta acil durum ve yangın esnasında neler nasıl yapılacağı uygulamalı olarak gösterilerek teknik bilgiler verildi.

Tatbikatın oldukça başarılı geçtiğini belirten Türk Telekom Tesis Destek İnşaat Emlak Müdürü Suat Güntürk, “Öncelikle şunu belirteyim, bu tatbikat bir senaryo ürünüdür. Gerçeğinin yaşanmamasını temenni ediyorum. Yangınlara depreme ve afetlere karşı her zaman toplum ve fert olarak hazırlıklı olmalıyız. Yangınlarda depremde ve afetlerde halkın hastalıkların ve personelin can ve mal kaybının asgariye indirilmesi amaçlanması ve çaba gösterilmesi gerekmektedir. Bu tür olayların gerçek olmamasını ve böyle yangınların depremlerin ve afetlerin yaşanmamasını diliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 12.06.2013 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.