TSK SERGİSİ

Erzurum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü münasebetiyle Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Yakutiye Medresesi önünde TSK'yı tanıtıcı sergi ve bando konseri düzenlendi.

27 Ağustos 2013 Salı 12:06
TSK SERGİSİ
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü dolayısıyla açılan Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullandıkları malzemeler tanıtılıyor.

Vatandaşın da yoğun ilgisini çeken sergide, TSK çalışanları tarafından yapılan poğaçalar vatandaşa sunuldu. Arama kurtarma jandarma ekibinin köpekleri olan Gurbet ve Tarçın vatandaşın ilgi odağı oldu.

Sergiye Vali Vekili Naci Aktaş, Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İhsan Batı çok sayıda askeri erkan ve vatandaş katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2013 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.