TRAFO PATLAMASI OKULU TATİL ETTİRDİ

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Kocatepe İköğretim Okulu'nda meydana gelen trafo patlamasında 24'ü öğrenci 26 kişi, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

14 Mart 2013 Perşembe 12:18
TRAFO PATLAMASI OKULU TATİL ETTİRDİ
Erzurum'da Kocatepe İlköğretim Okulu'nda meydana gelen trafo patlaması nedeniyle okul öğleden sonra tatil edilirken, yaşanan panik nedeniyle psikolojik etkilenen 26 öğrenci hastaneye kaldırıldı. 

Olay, bugün saat 11.45 sıralarında Yakutiye ilçesine bağlı Şükrü Paşa semtinde bulunan Kocatepe İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Okulun bodrum katında bulunan trafo kısa devre nedeniyle patladı. Patlama üzerine sesi duyan ve yangın kokusunu alan öğrenciler, bir anda öğretmenleri nezaretinde sınıfları boşalttı. Okulda panik yaşanırken, öğrenciler okul dışına tahliye edildi. Bu sırada olaydan psikolojik olarak etkilenen 26öğrenci hastaneye götürüldü. Olay sonrası okul, öğrencilerin psikolojik durumları göz önünde bulundurularak öğleden sonra tatil edildi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, okulda incelemelerde bulunarak öğretmenlere geçmiş olsun dileğinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, “Trafo patlaması oluyor. Öğrencilerimiz psikolojik olarak etkileniyorlar. Çok mühim bir konu yok” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2013 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.