TIP FAKÜLTESİ 43. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan 43. dönem genç doktorlar düzenlenen törenle uğurlandılar.

28 Haziran 2013 Cuma 18:23
TIP FAKÜLTESİ 43. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ
Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özkan Polat, mezun olan öğrencilerle ortak bir sevinci yaşadıklarını belirterek, “Uzun ve zor bir tıp eğitimi dönemini geride bıraktınız. Anne babanız, hocalarınız sizlere büyük emekler sarf etti. Artık önünüzde yeni bir dönem başlıyor. Ancak, tıbbiyelinin hayatında eğitim hiç bitmez; kendinizi geliştirmeye, daha ileri adımlar atmaya mecbur hissetmelisiniz” dedi.

43. dönem mezunları adına konuşan Dr. Berrak Taş ise, uzun bir süre yoğun bir tıp eğitimi aldıklarını hatırlattı ve “Bu eğitim yılları içerisinde kuşkusuz en önemli kazancımız aldığımız tıp eğitimi ve bu süreçte kendimizi tanımamız olmuştur. Bunu bize sağlayan hocalarımıza, bize her daim maddi manevi destek veren ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Samih Diyarbakır’da, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Türkiye’nin sayılı Tıp Fakülteleri arasında yer aldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından ödül ve diploma töreni gerçekleştirildi. Mezun olan doktorların “Hekimlik Andı”nı okumalarının ardından program kokteyl ile sona erdi.

Törene mezun öğrencilerin aileleri, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, kamu kuruluşları yöneticileri ve Erzurum halkı katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2013 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.