SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİNE YETİŞTİRİCİLİK BELGESİ

Atatürk Üniversitesi bünyesinde bulunan Su Ürünleri Yetiştiriciliği Fakültesi’ne Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğü tarafından, “Su Ürünleri Yetiştiricilik Belgesi“ verildi.

04 Mayıs 2013 Cumartesi 15:16
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİNE YETİŞTİRİCİLİK BELGESİ
Yılık 3-4 ton yavru, 7-8 ton porsiyonluk alabalık üretme kapasitesine sahip olan Su Ürünleri Fakültesi tesisleri artık tescilli olarak balık üretecek. İl Tarım Müdürü Yardımcısı Özcan Yıldırım, “bu belge, teorik ve pratik olarak, tüm yetiştirilmiş personelin çalışmasına fırsat verilmiş olacak” dedi.
Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, Erzurum İl Tarım Müdür Yardımcısı Özcan Yıldırım ve Beyaz Rusya Ulusal Bilimler Akademisi, Genetik Bölümü öğretim üyelerinden, Alexandr Slukuin katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 04.05.2013 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.