SPOR BAKANI'NDAN MEHMETÇİK'E ÖVGÜ

Spor Bakanı Suat Kılıç, Konaklı Kayak Merkezi gezisi esnasında kendisini koruyan Palandöken İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Kıdemli Üstçavuş Emine Çelik ile sohbet etti.

07 Aralık 2012 Cuma 19:44
SPOR BAKANI'NDAN MEHMETÇİK'E ÖVGÜ

Astsubay’ın zorlu kış şartlarında görev yaptığını anımsatan Bakan Kılıç, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının Avrupa devletlerinden daha önce verildiğini, Türk kadınının bu özveri ve güvenle her türlü mesleği icra edebilecek bir kapasiteye ulaştığını ifade etti. Bakan Kılıç, “Sizi tebrik ediyorum. Siz üşürsünüz, biz üşümeyiz diyorsunuz nazikçe. Başarılar diliyorum. Çocuğunuz Ayşe Naz ismiyle yaşasın” dedi. Aracına binerken kendi bayan korumasıyla konuşan Bakan Kılıç, “Bakın siz sıcak yerlerde görev yapıyorsunuz. Bu hanım arkadaş soğukta beni koruyor” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 07.12.2012 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.