SİZİNLE HEDEFE KOŞMAYA HAZIRIM

Erzurum GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda görev yapan antrenörlerle bir zirve yaptı.

27 Kasım 2013 Çarşamba 17:43
SİZİNLE HEDEFE KOŞMAYA HAZIRIM
Arısoy, “Bu ülke sizlerden şampiyon sporcular yetiştirmenizi bekliyor. Bende il müdürü olarak sizinle hedefe koşmaya hazırım” dedi. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda görev yapan spor branşlarının antrenörleri ile tanıştı. Arısoy, kesinlikle yatan antrenörü hiçbir zaman sevmediğini ve başarılı olan antrenörü de ödüllendirdiğinin altını çizerek, “Erzurum 2011 Üniversiade’ye ev sahipliği yapmasının yanında Olimpiyat Hazırlık Merkezi oldu. Ülkemizde sizlerden şampiyon sporcular yetiştirmenizi bekliyor. Bende Erzurum GHSİM Müdürü olarak sizlerle hedefe koşmaya hazırım. Bizim için şehir merkezindeki antrenörler ne ise ilçelerdeki antrenörlerde o değerdir. Erzurum sporunu da başarılı çalışmalarla hep birlikte layık olduğu noktaya getireceğiz” dedi.

TÜRK SPORU İÇİN ANTRENÖRÜN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Türk sporunda antrenörün öneminin çok büyük olduğuna işaret eden Erzurum GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy, “Bu yüzden hükümetimiz ve bakanlığımız birçoğunuzu Genel Müdürlük Sözleşmeli iken kadroya geçirdi. Kadrolu antrenörlere bundan sonra daha büyük sorumluluklar düşüyor. Eskisinden daha çok çalışmak zorundasınız ve eskisinden daha çok işinize sarılmak durumundasınız. Sporda antrenörü rolünün çok büyük olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Sizlerde bu bilinçle görevinize layık hizmetlere imza atın” dedi.

PROFESYONEL DÜŞÜNÜYORSANIZ AMATÖRLÜKTEN KAÇININ

Arısoy, “Bir Almanya gezisinde tabelada bir yazı okudum. Yazıda “Profesyonel düşünüyorsanız, amatörce düşünmemelisiniz” diye bir yazı okudum. Bu cümle çok hoşuma gitti. Sizlerde profesyonel düşünüyorsanız, amatörce düşünmemelisiniz ve amatörlükten kaçınmalısınız” dedi. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil’in de hazır bulunduğu toplantıda, Arısoy, antrenörlerin sorunlarını da dinleyerek, bu sorunların giderilmesi için çalışacağını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2013 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.