ŞIRNAK VE SİLOPİ'DE 2 HAİN SALDIRI: 5 ŞEHİT

Şırnak'ta askeri helikoptere roketatarla düzenlenen saldırıda 1 asker, Silopi'deki mayınlı saldırıda ise 4 polis şehit oldu.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 12:08
ŞIRNAK VE SİLOPİ'DE 2 HAİN SALDIRI: 5 ŞEHİT
Şırnak'ta askeri helikoptere roketatarla düzenlenen saldırıda 1 asker, Silopi'deki mayınlı saldırıda ise 4 polis şehit oldu.
Beytüşşebap İlçesi'nde terhis olan ve izne giden askerleri Şırnak'a getirmek için havalanmakta olan Sikorsky helikoptere, teröristler tarafından roketatar ve Doçka uçaksavarla ateş açıldı. Helikopterin isabet aldığı belirtilen saldırıda 1 astsubay ile 1 uzman çavuş yaralandı.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI!
Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen durumu ağır olan 1 asker şehit oldu, diğer askerin tedavisinin sürdüğü belirtildi.
PKK'lıların bulunduğu bölge bombalandı
Saldırının ardından Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan kobra helikopterler saldırıyı gerçekleştiren PKK'lıların bulunduğu alanları bombalayıp, yoğun ateş altına alındı. Bölgede PKK'lılar etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.
SİLOPİ'DE 4 POLİS ŞEHİT!
Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 1 polisin şehit olduğu, 3 kişinin öldüğü Başak Mahallesi'ndeki olayların ardından bugün mahalleye giden polis zırhlı aracına, PKK'lılar yola tuzaklanan mayınla saldırı düzenledi. Saldırıda araçta bulunan 4 polis memuru şehit oldu.
Saldırının ardından polis ekipleri teröristlerin yakalanması için mahallede geniş çaplı operasyon başlattı. Mahalleden yer yer silah sesleri geldiği duyuldu.

Editör

Son Güncelleme: 11.08.2015 09:45
Anahtar Kelimeler:
ErzurumŞırnakSilopi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.